02.07.2011

livet er en fest og jeg er med på denDa har jeg kommet hjem fra en uke på fylla i Oslo , jeg vet jeg sa jeg ikke skulle drikke. Men dette var verdt det. Har vært med de flotteste folkene jeg har møtt på lenge. Møtt masse bra artister med masse bra talenter. Dere skulle bare vist hva musikk hva og hvor mye det betyr for mange.

Dette må være kåret til norges mest rotete bad. Dette var etter første natten . Legg merke til styke jernet. Det var forde vi ikke hadde ligther.. hehe Romservice pleas!


Da jeg var på V.I.P en på Oslo live møtte jeg en haug med kule folk. Vi tegnet en del tegninger for å lage stedet der vi var hjemmekoselig. Jeg lagde denne fine tegningen av meg , Girson og Andreina. Vi kalte oss La Family hele uken. Etter som vi var med hverandre hele tiden.

Girson ville ha med meg og Andrina med på scenen.
Så der fryktet jeg sceneskrekken min.Se på alle de som så på da :o


Etter oslo live ble vi invitert på en marine båt fra amsterdam på noen drinker. For noen sjamerende gutter de har derfra :) Denne båten hadde alt tilogmed treningstudio.


Da var det turen til HOVE
Der jeg var med på den villeste konserten med Lars og Girson Publikummet var helt herlig. Jeg danset med en dritt kul rockestjerne fra england forann alle på scenen.


Du fant oss på hytte K ( som ble hytte kåt )
Der hadde vi de mest tidige after partyene.
Se hvor gøy vi har det !
Jeg tror ikke jeg har ledd så mye i hele mitt liv som på denne turen. Tusen takk for en uforglemmelig tur i Oslo folkens !!
Alle må gå inn her for å følge a-laget på facebook :)
De kommer snart til å slippe en sang som heter fungsjonshemmed som er bare den kuleste norske sangen jeg har hørt !

Kommer fler bilder når jeg får dem ;)

-B


2 kommentarer:

Takk for du legger igjen en kommentar <3